Er dette blingens endestasjon?

Vi har hørt om øyne som funkler, men altså ...

Er dette blingens endestasjon?
Publisert

Som kontaktlinsebruker er jeg smertelig klar over at selv en liten bit av et atom på avveie kan føre til ubehag, kløe og irritasjon på øyet. Til å være et av organene vi bruker aller mest er øynene elendig beskyttet.

Så hvorfor ikke putte ørsmå krystaller tett på hornhinna? Ja, hvorfor ikke.

Indibling.

En indisk designer ved navn Anthony Mallier har nemlig gjort det, for akkurat da vi trodde blingen så vidt var begynt den lange reisen mot kirkegården, gjør den gjesteopptreden på et sted hvor vi forventet det aller minst.

"Sparkle"-kontaktlinsene er som bildet over og til venstre viser fulle av bittesmå Swarovski-krystaller, pent tegnet opp i en sirkel og smeltet inn i linsene, slik at det ser ut som den som har dem på seg stråler som ei sol uansett hvor elendig dagen er. Perfekt for ekteskap som har gått ut på dato!

Nesten til topps.

Mallier fikk med dette bidraget andreplass i "Crystal Vision"-konkurransen organisert og arrangert av - hvem andre - Swarovski og designboom, og tatt i betraktning at konkurransen mottok så mye som 4074 bidrag fra 92 land er det en prestasjon som blingmiljøet garantert vil legge merke til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer