Et ekte spareglis

Banpresto vil sjarmere når du gir ham penger.

Et ekte spareglis
Publisert

I disse finanskrisetider oppfordres vi til ikke å sitte på pengene våre. Løp og kjøp – og hold hjulene i gang, er kriseoppfordringen.

Men det er ikke til å stikke under stol at det i stedet er fristende å stikke kjepper i forbrukshjulene når verden ellers ser ut til å trille utfor kanten.

Småmynter?

En grei måte å spare på, er derfor å gå tilbake til old days og putte sedlene i madrassen. Men hvor skal du gjøre av småpengene?

De færreste vil nok finne det søvndyssende å ha småmynter stikkende opp i ryggsøylen, eller under hodet, for den saks skyld.

Fjesbank.

En sparegris som gliser, og som minner om et søtt lite apefjes, kan defor være en grei løsning. En bøsse som får deg til å vrenge bukselummer for mynter, kun for å la deg sjarmere av den naturtro mimikken til Banpresto Facebank.

I øynene sitter sensorer, og for hver gang du nærmer deg med mynter, så vil han gape glupsk etter pengene dine og få deg til å bare ville gi og gi – og gi enda litt mer.

Sjekk videoen under for å se fjesbanken i aksjon. (Men hva i all verden er den ekstreme lyden, den minner oss mest av alt om lyden av motorsag – stikk ikke fingrene for nært!)


Face Bank from Dynamism on Vimeo.

Pris: ca kr 300.

Kilde: boingboing.net og audiocubes.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer