Et liv i sus(hi) og dus

Spisepinner er visst nok en miljøfare. Det blir det slutt på nå.

Et liv i sus(hi) og dus
Publisert

Tenk på det neste gang du spiser to sushibiter i minuttet: Du er en miljøfare. Spisepinnene, som det bare er fliser igjen av når du er ferdig, er laget av tre. Tre er en begrenset ressurs, og de blir ikke vasket i oppvaskmaskinen.

Dette har forårsaket søvnløse netter for undertøygsgiganten Triumph International, men nå kan de endelig presentere en potensiell løsning på problemet. Den løsningen er en BH.

Supplise!

Ja, vi er like overrasket som deg, men ikke bli overrasket hvis du i løpet av neste sushimåltid plutselig blir vitne til at de kvinnelige gjestene (eller Espen Esther Pirelli Benestad) flekker av seg blusen og trekker fram et par resirkulerbare spisepinner fra BHen.

My Hashi Bra, eller Min Spisepinne-BH på norsk, kommer nemlig med sammenleggbare spisepinner pakket inn i BH-stammen.

Uten ubehag?

De skal være så kompakte at de ikke fører til ubehag for BH-brukeren når de ikke benyttes som bestikk, mens kroppsfasongen til samme person vil avgjøre i hvilken grad gjestene på sushi-restauranten blir utsatt for ubehag når pinnene skal ut.

Når du er ferdig med makirullene er det bare å brette sammen pinnene, late som ingenting, og tenke på at du og Frederic Hauge nå er sånn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer