Et øye for et øye

Tatovering som ekstremsport.

Et øye for et øye
Publisert

Å, Canada - hva har dere gjort.

Er det fordi landet er så tørt og kjedelig at innbyggerne nå angriper øyet med sylskarpe gjenstander?

I overkant.

Tatovering har for mange alltid vært å anse som noe av en ekstremsport, men selv ikke de mest ihuga entusiastene vil anerkjenne denne trenden: Å tatovere øyet.

En kanadisk mann med det suspekte navnet Pauly Unstoppable har nemlig vist seg å være like ustoppelig som navnet tilsier, og har frivillig utsatt seg for det som må antas å være verdens første (og siste?) tatovering av øyeeplet.

Blått lys.

Såkalte kroppskunst-entusiaster skal ha utviklet en helt ny teknikk for å tatovere et område av kroppen som fram til nå har vært hellig grunn, og ved hjelp av nål og blått blekk blandet med antibiotisk øyerenser, ble hele det hvite området i Paulys øye blått.

Det tok mer enn 40 behandlinger før arbeidet var komplett, noe som på smerteskalaen helt sikkert kan sammenliknes med å få trukket ut alle neglene med tang.

- Nå som dette eksperimentet er i gang, vennligst vent til en av oss enten blir helt friske eller helt blinde før dere prøver det.

Greit, Pauly. Vi hadde egentlig tenkt å gjøre et forsøk i løpet av påsken, men vi skal høre på deg denne gang og vente litt.

Kilder: Geekologie og metro.co.uk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer