Et øye for et øye

Tatovering som ekstremsport.

Et øye for et øye
Publisert

Å, Canada - hva har dere gjort.

Er det fordi landet er så tørt og kjedelig at innbyggerne nå angriper øyet med sylskarpe gjenstander?

I overkant.

Tatovering har for mange alltid vært å anse som noe av en ekstremsport, men selv ikke de mest ihuga entusiastene vil anerkjenne denne trenden: Å tatovere øyet.

En kanadisk mann med det suspekte navnet Pauly Unstoppable har nemlig vist seg å være like ustoppelig som navnet tilsier, og har frivillig utsatt seg for det som må antas å være verdens første (og siste?) tatovering av øyeeplet.

Blått lys.

Såkalte kroppskunst-entusiaster skal ha utviklet en helt ny teknikk for å tatovere et område av kroppen som fram til nå har vært hellig grunn, og ved hjelp av nål og blått blekk blandet med antibiotisk øyerenser, ble hele det hvite området i Paulys øye blått.

Det tok mer enn 40 behandlinger før arbeidet var komplett, noe som på smerteskalaen helt sikkert kan sammenliknes med å få trukket ut alle neglene med tang.

- Nå som dette eksperimentet er i gang, vennligst vent til en av oss enten blir helt friske eller helt blinde før dere prøver det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer