Et spørsmål om nasjonal sikkerhet

Tør du bruke denne? Eller er den like lekk som hodet til George W.?

Et spørsmål om nasjonal sikkerhet
Publisert

Hvis George W. Bush skulle designet sin egen kondom ville han først benektet eksistensen av den, så ville han påstått at han aldri hadde benektet eksistensen av den, før han forvirret hadde bedt om en forklaring på hva dette "kondom" egentlig er for noe.

Men du behøver ikke se til Dubya for veiledning på prevensjonsfronten, for her er faktisk Bush-kondomen - helt uten presidentens samtykke.

Hoppe av i svingen?

De er utrolig nok i salg, og hver kondom er påtrykt det politisk betente slagordet "For Schmucks that Won’t Pull Out", eller "For idioter som ikke er i stand til å trekke seg ut" på norsk.

Jeg håper det er unødvendig å forklare at tilbaketrekkingen de egentlig refererer til angår Irak, vi har tross alt særdeles oppegående lesere.

Produsenten sender over hele verden, men av praktiske årsaker flatpakker de kondomeska før de går i posten.

Billig.

Er du katolikk eller konservativ USA-republikaner kan dette være den eneste akseptable formen for prevensjon du kan bruke, ettersom de helt sikkert lekker som en sil, akkurat som hodet til W. når han forsøker å flette sammen en hel setning uten å snuble etter fire ord.

Prisen per eske er rundt 40 kroner, og alle vet at ingenting sier jeg er glad i deg som en kondomeske på julaften.

Kilde: Nerd Approved

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer