Fantomet ville blånektet

Kunstbilen som ikke legger skjul på at den er kunst.

Fantomet ville blånektet
Publisert

Grensen mellom kunst og parodi er hårfin, noe min fullstendig misforståtte tolkning av Cornelis Vreeswikj samlede verker på et julebord forleden er et godt bevis på. Makan til buing har ikke vært hørt i landet siden tyskerne forlot oss i '45.

Kunstneren William Burge står utvilsomt også og balanserer mellom begge leire.

Texas-baserte Burge er en tilsynelatende sky kunster - et googlesøk avslører ikke så mye annet om mannen enn denne bilen - men denne vanvittige doningen er alt annet enn beskjeden.

Ikke overraskende har den fått navnet "Phantoms", eller fantomer om du vil, og den ble nylig vist fram i Essen, Tyskland, som en liten smakeprøve før Essen Motor Show går av stabelen den 1. desember.

Den er bygget rundt en 1968-utgave av en folkevogn, og består av hundrevis av små metallplater som er formet og sveiset sammen til å danne blant annet tre monster foran og ett på hver sin bakskjerm.

Bilen skal være fullt kjørbar, men trenger du virkelig å bli utledd mens du svipper innom butikken på vei hjem for å handle et brød og noen poteter?

Kilde: Spluch

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer