Fem fæle saker

Verden er meningsløs. Bare se her.

Fem fæle saker
Publisert

I andre nettavis-redaksjoner blir det kanskje litt gråt og til og med tenners gnissel når forumdeltakere kommer med den klassiske tiraden for en meningsløs sak, får journalisten virkelig betalt for å skrive dette?!. I dingz-redaksjonen blir det bløtkake og alkoholfri champagne på vedkommende, for meningsløse saker er noe av det morsomste vi vet.

Her er noen av årets mest idiotiske saker. Hold deg fast.

1.

Peter Meter er kondomen beregnet på særdeles selvsikre menn, eller alternativt damer som er lei av å høre typen skryte av ting det egentlig ikke finnes grunnlag for å skryte av. Riktig: Den måler lengden på kjakan, apekatten, kyllingen, ordføreren, laksen eller alle andre kallenavn som du måtte være tilhenger av.

Les hele saken her.

2.

Hvis du sliter med å lage bremsespor med din pent brukte 1979-Lada, behøver du ikke fortvile eller bli bitter på naboens Porsche Cayenne. Du kan for eksempel bygge din egen gressklipper, som enkelt lager bremsesporene for deg.

Det er nemlig det eneste denne tingesten gjør. Glem ikke å sjekke ut videoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer