Fem snåle saker

Her er dingsene som vil skille deg ut på godt og ondt. Mest ondt.

Fem snåle saker
Publisert

Hvor langt er du villig til å strekke deg for et penere smil? Blir du fort sliten og trenger en kjole som blåser seg opp til krakk etter hvert som du går?

Vi har plukket fram fem produkter som på sett og vis lover å gjøre nytte for seg, men som hver for seg gir oss frysninger langt inn til beinmargen.

5. Det styggeste headsettet.

Hvis du har lyst til å se ut som om du har ranet en Barbie-butikk, så er disse hodetelefonene fra Grande Headphones for deg. Prisen er på levelige 70 dollar, og det er jo en grei pris hvis du har lyst til å skremme vettet av emo-kidsene i skolegården. Bare husk solbriller. Mørke solbriller.

Les mer her!

4. Parykk til bikkja.

Til og med hyperbortskjemte pappajenter har skjønt hvor kult det er å ha hund. Det hun tilsynelatende ikke har skjønt, er imidlertid at det hunden aller helst vil er å leke og trene sammen med eieren. Nu vel. Vi skal ikke slå alle hunder over en kam, og har du en hund som synes det er ok å bli pyntet er i hvert fall Wigglesdogwigs stedet å gå.

Bak prosjektet står Ruth Regina som faktisk har vært parykkmaker i 50 år og piffet opp alt fra dophodet til Kate Moss, til Marisa Tomei og Jennifer Lopez.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.