Fingerspising med klasse

Den gylne middelvei?

Fingerspising med klasse
Publisert

Den eneste forskjellen på deg og grisen som akkurat nå ligger og velter seg i sørpe på en bondegård ganske nær deg, er at du bruker fingrene når du spiser. Koteletter.

Så hvordan kan du gjøre avstanden større, annet enn å ta på deg t-skjorta du kjøpte i Syden i fjor, den som sier "I am not a pig, but I can scream like one if you ask me nicely"?

Stikk i sida.

Du kan ta i bruk dette idiotiske geniale bestikket.

Utviklet av et spansk, men like fullt flernasjonalt, design- og kunstnerkollektiv kalt Merry Kawamura Ganjavian, EAT WITH YOUR FINGERS-bestikket er en perfekt blanding av rølp og finkultur, av det lave og det høye.

Pass på.

Kniven, skjeen og gaffelen festes enkelt på fingertuppene, og skal ifølge kollektivet utgjøre en "hygiensk middelvei mellom etikette og våre daglige gjøremål".

Sant nok.

Men den dagen du glemmer du har gaffelen på fingeren mens du klør i nesa forsvinner etiketten ut av døra som en katt med sennep i baken.

Bestikket er kanskje i salg, kanskje ikke. En vet aldri med kunstnere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer