Fingerspråk

Det gjelder å få det ut.

Fingerspråk
Publisert

I ene øyeblikket er du en hyggelig fyr med et positivt syn på livet som nynner til Øystein Sunde på radioen og tenker på hvor mange tusen du skal gi til helgas tv-aksjon. I neste øyeblikk er du fanden sjæl som har lyst til å sette fyr på Øystein Sunde, før du rapper pengene fra bøssebæreren.

Hva skjedde? En fyr sneik seg inn rett foran deg i bilkøen, det svinet. Nå kan du fortelle ham nøyaktig hva du mener om slik oppførsel.

Fingernemt.

Denne hånda plasseres i bakruta ved hjelp av sugekopper, og kontrolleres ved hjelp av en trådløs, batteridrevet fjernkontroll.

Trykk på én av de syv knappene for å få fram en av de syv fingergestene, inkludert den gode, gamle finger'n, eller trykk på knappen som gir deg alle gestene i en runde.

Slik er nemlig språket vi snakker i trafikken: Alt vi trenger er fem fingre. Ras forbi sniken som snek seg forbi deg, og trykk frenetisk på fjernkontrollen.

Lysende.

Hånda bruker selvlysende lys kombinert med animasjon, og fungerer derfor best på kveldstid.

Fire AA-batterier er alt du trenger for å komme i gang. Mange vil bruke dem opp første kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.