For aggressive fotografer

Kameraet som vil skremme blodet av stakkaren i linsa.

For aggressive fotografer
Publisert

Ha det klart med en gang. Du vil aldri få med deg dette kameraet forbi sikkerhetskontrollen. Og om du så mye som prøver å knipse et bilde av vekterne, kan du bare begynne å forberede deg på hva du skal gjøre det året du stirrer inn i murveggene.

Paillard Bolex H8 Military Gun ble i sin tid brukt av en reporter for å dekke Vitenamkrigen (han overlevde), og ligger nå ute for salg på Ebay.

Det spesielle kameraet er montert på ei rifle og er utstyrt med en 5x zoom. Det andre vil tro er søkeren på et dødsfarlig skytevåpen, er altså intet annet enn et uskyldig objektiv.

Skyt motivet.

Kameraet er nok ikke bare unikt i sin våpeninspirerte uforming, helt sikkert vil det nok være at du vil oppnå unike bilder med det også.

Bilder av skrekkslagne mennesker som har begynt å se sitt eget liv passere i revy, før de hører knipselyden de tror er avtrekkeren, og overraskelsen etterpå når de fortsatt står på to bein.

Noe for deg? Du får det fra Ebay for ca 9000 kroner.

Kilde: gizmodo.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer