Forbanna? Frustrert?

Hvis ikke denne hjelper, så hjelper ingenting.

Publisert

Når hele verden går deg imot dag etter dag er det ikke alltid like lett å beholde fatningen, noe den globale legemiddelindustrien sikkert er fryktelig glad for.

Er du for smart til å falle for fristelsen til å dope deg ned, så finnes det heldigvis både bedre og billigere alternativer.

Et skikkelig nødløsning er selvsagt å knuse det du kommer over, og jada; det kan være praktisk når ordforrådet ikke strekker til. Dessverre kan det fort bli en urovekkende dyr opplevelse som kommer til å gi deg fylleangst i uminnelige tider, og det er altså her "The anger release machine" kommer opp med en mer praktisk løsning.

Knus i vei.

Som du ser av bildene til venstre er det her bare å putte på noen mynter og velge en passende gjenstand, og vips så kommer det ut en lettknuselig vare du virkelig kan avreagere på. Perfekt, og ikke minst mye billigere enn å gå bananas på mors porselen.

Dessverre er dette kun et et kunstkonsept, men denne håper vi virkelig kommer i produksjon. Vi tipper den ville gjort stor suksess utenfor landets videregående skoler og universiteter nå som eksamensresultatene er rett rundt hjørnet...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer