Forbanna? Frustrert?

Hvis ikke denne hjelper, så hjelper ingenting.

Publisert

Når hele verden går deg imot dag etter dag er det ikke alltid like lett å beholde fatningen, noe den globale legemiddelindustrien sikkert er fryktelig glad for.

Er du for smart til å falle for fristelsen til å dope deg ned, så finnes det heldigvis både bedre og billigere alternativer.

Et skikkelig nødløsning er selvsagt å knuse det du kommer over, og jada; det kan være praktisk når ordforrådet ikke strekker til. Dessverre kan det fort bli en urovekkende dyr opplevelse som kommer til å gi deg fylleangst i uminnelige tider, og det er altså her "The anger release machine" kommer opp med en mer praktisk løsning.

Knus i vei.

Som du ser av bildene til venstre er det her bare å putte på noen mynter og velge en passende gjenstand, og vips så kommer det ut en lettknuselig vare du virkelig kan avreagere på. Perfekt, og ikke minst mye billigere enn å gå bananas på mors porselen.

Dessverre er dette kun et et kunstkonsept, men denne håper vi virkelig kommer i produksjon. Vi tipper den ville gjort stor suksess utenfor landets videregående skoler og universiteter nå som eksamensresultatene er rett rundt hjørnet...

Hvis du fortsatt føler deg like frustrert kan du bruke deg gamle skriketrikset: Finn deg et øde sted sånn at du kan rope ut din vrede. Og tro oss, bortsett fra at du vil skremme vettet av skogens dyr så vil du føle deg mye bedre etterpå.

Kilde: DivineCaroline.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer