Fra CheckMate til sjakk matt

Utroskapstesten for de som har sett for mye på CSI.

Fra CheckMate til sjakk matt
Publisert

Jobber din antatt bedre halvdel plutselig mye overtid? Har hun med ett begynt å kritisere helsetrøya di eller den litt tomsete dinosaurgangen, og kanskje til og med kommet med innvendinger mot hvor mye du tjener?

Da er hun utro. Eller så kjeder hun seg bare, vanskelig å si. Med CheckMate-utroskapstesten kan du i det minste ha håp om å få svaret på det første.

Ikke tull, nei.

Checkmate Infidelity Home Testing Kit høres ut som en dårlig spøk, men kan faktisk bestilles for 50 dollar (275 kroner).

Analysesettet vil gjøre to ting: Det vil garantert sprenge bort siste rest av tillit som måtte være igjen i forholdet, og det vil avsløre om dama har hatt hendene sine borti ting hun absolutt ikke burde hatt hendene sine borti.

Det følger med et par pipetter, som bistår deg i den nedverdigende jobben det er å ta prøver av fruens aller innerste. Altså trusene.

Sporveismateriale.

Seksuell aktivitet har som kjent en tendens til å etterlate seg visse spor, og det er sporene etter en bestemt type væske du er på jakt etter.

Alt dette forutsetter at kjæresten din er like slepphendt med bevismaterialet som du er med hagesaksa, for hvis hun kjører undertøyet sitt gjennom en omgang med vaskemaskinen er alt bevismaterialet borte. Monica Lewinsky gjorde som kjent aldri det med sin berømte blå kjole, og det fikk Bill Clinton til å stå med ryggen mot veggen i flere måneder.

CheckMate lover svar på prøvene innen fem minutter, og i løpet av den tiden kan du jo forsøke å komme på en smart bortforklaring når dama di fersker deg mens du roter i skittentøyskurven hennes.

Repetisjonsøvelse.

Settet inneholder så mange som ti prøver, så her har du nok laboratorieutstyr til en haug havarerte forhold. Husk bare å gjenta til deg selv det er ikke meg det er noe galt med, det er henne, det er ikke meg, det er henne om igjen og om igjen mens du samler inn bevismateriale.

Det skal visst hjelpe på selvrespekten, har vi hørt.

Mer glad galskap her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer