Fra hot til not til hot igjen

Kryddersaus for de som sliter med å bestemme seg.

Fra hot til not til hot igjen
Publisert

Sterk mat er ikke for pingler. Jeg liker ikke sterk mat. I henhold til logikkpensum på forberedende er jeg altså en pingle. Men kan en pingle holde hånda si på en lunken kokeplate? Jeg bare spør.

Dave's Adjustable Hot Sauce er kryddersausen som både tar hensyn til sånne som meg, og til sånne som liker at det kommer ild ut ørene når de spiser kjøttboller og spaghetti. Den kunne med andre ord skapt fred i Midt-Østen.

God PR.

Sausen har ifølge produsent Dave blitt vist fram på amerikansk TVs hverdagsbauta The Today Show, noe som antas å ha like stor markedsføringsverdi som hvis Jens Stoltenberg plutselig dro opp Mills nye laksepølse midt under nyttårstalen.

Det er den justerbare korgen som gjør Adjustable Hot Sauce unik. Den ene delen av flaska er fylt med en saus som er så heit at den kunne gjort gjesteopptreden på Baywatch i rød badedrakt, mens den andre delen er fylt med en langt mildere variant.

Remiks.

Ved å vri på toppen er det mulig å trikse og mikse med styrken, så hvis noen liker sterkt så får de det - mens de som liker krydderet sitt midt i mellom, eller veldig beskjedent, også får sitt.

Fordi sausen pumpes ut, og ikke bare plumper uti det i ujevne porsjoner, skal den angivelig også fordeles jevnere på maten. Vi ante ikke at dette var noe problem, men en lærer så lenge en lever og alt det der.

Sausen koster 10 dollar flaska (rundt 50 kroner).

Kilde: Boing Boing Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer