Fra hot til not til hot igjen

Kryddersaus for de som sliter med å bestemme seg.

Fra hot til not til hot igjen
Publisert

Sterk mat er ikke for pingler. Jeg liker ikke sterk mat. I henhold til logikkpensum på forberedende er jeg altså en pingle. Men kan en pingle holde hånda si på en lunken kokeplate? Jeg bare spør.

Dave's Adjustable Hot Sauce er kryddersausen som både tar hensyn til sånne som meg, og til sånne som liker at det kommer ild ut ørene når de spiser kjøttboller og spaghetti. Den kunne med andre ord skapt fred i Midt-Østen.

God PR.

Sausen har ifølge produsent Dave blitt vist fram på amerikansk TVs hverdagsbauta The Today Show, noe som antas å ha like stor markedsføringsverdi som hvis Jens Stoltenberg plutselig dro opp Mills nye laksepølse midt under nyttårstalen.

Det er den justerbare korgen som gjør Adjustable Hot Sauce unik. Den ene delen av flaska er fylt med en saus som er så heit at den kunne gjort gjesteopptreden på Baywatch i rød badedrakt, mens den andre delen er fylt med en langt mildere variant.

Remiks.

Ved å vri på toppen er det mulig å trikse og mikse med styrken, så hvis noen liker sterkt så får de det - mens de som liker krydderet sitt midt i mellom, eller veldig beskjedent, også får sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer