Fra øyevipper til øyestikker?

Mascaraen som beveger seg er ikke uten risiko.

Fra øyevipper til øyestikker?
Publisert

Med dette beveger vi oss inn i en verden som stort sett er forbeholdt jenter, gothere og emo-gutter og jenter, men vi vet nok om mascara til å forstå at den under de rette omstendigheter kan være litt som å tre en elg gjennom et nåløye.

Nå forberedere make-up-gigantene en sminke-evolusjon som kan, vi understreker kan, gjør livet enklere.

Vibra-hjelp.

Estée Lauder og Lancôme vil i løpet av de neste månedene lansere mascara som vibrerer. Nøyaktig hvor de har hentet inspirasjonen fra blir det opp til din skitne fantasi å avgjøre.

Mascara-pålegging er angivelig en ganske møysommelig affære, og kan medføre at håndspåleggeren ender opp med å se ut som et fugleskremsel på vei ut i Halloween-natta hvis det gjøres feil. Den vibrerende mascaraen skal kunne maskere øyevippene langt bedre enn din skjelvende morgenhånd, og selv om den krever batterier - batterier kan som kjent gå tom når som helst, og du har aldri nye i skuffen - loves det at presisjonen blir høy.

Trykk her for flere sprø saker!

Sving løs.

Estée Lauders versjon vil få det forferdelige navnet TurboLash All Effects Motion Mascara, og kommer til å koste 30 dollar (rundt 155 kroner). Den har en tupp som vibrerer med en hastighet på 125 mikropulser i sekundet, og skal bare brukes på øyevippene.

Lancômes vibrasjonsvidunder heter simpelthen Ôscillation (som betyr "oscillasjon", som igjen betyr "svingning"), og lover å dekke hver eneste vipp med mascara hele veien rundt, altså 360 grader.

Hvor vidt det skal være mulig å holde hånda di nesten helt i ro mens mascara-vibratoren jobber er foreløpig uvisst, men latskapen har gode kår om dagen, så vi utelukker det ikke.

Trykk her for flere sprø saker!

Kilde: Engadget

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer