Fra øyevipper til øyestikker?

Mascaraen som beveger seg er ikke uten risiko.

Fra øyevipper til øyestikker?
Publisert

Med dette beveger vi oss inn i en verden som stort sett er forbeholdt jenter, gothere og emo-gutter og jenter, men vi vet nok om mascara til å forstå at den under de rette omstendigheter kan være litt som å tre en elg gjennom et nåløye.

Nå forberedere make-up-gigantene en sminke-evolusjon som kan, vi understreker kan, gjør livet enklere.

Vibra-hjelp.

Estée Lauder og Lancôme vil i løpet av de neste månedene lansere mascara som vibrerer. Nøyaktig hvor de har hentet inspirasjonen fra blir det opp til din skitne fantasi å avgjøre.

Mascara-pålegging er angivelig en ganske møysommelig affære, og kan medføre at håndspåleggeren ender opp med å se ut som et fugleskremsel på vei ut i Halloween-natta hvis det gjøres feil. Den vibrerende mascaraen skal kunne maskere øyevippene langt bedre enn din skjelvende morgenhånd, og selv om den krever batterier - batterier kan som kjent gå tom når som helst, og du har aldri nye i skuffen - loves det at presisjonen blir høy.

Trykk her for flere sprø saker!

Sving løs.

Estée Lauders versjon vil få det forferdelige navnet TurboLash All Effects Motion Mascara, og kommer til å koste 30 dollar (rundt 155 kroner). Den har en tupp som vibrerer med en hastighet på 125 mikropulser i sekundet, og skal bare brukes på øyevippene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer