Fuglelampe for fuglehatere

Hodestups forelsket? Nei, tror ikke det.

Fuglelampe for fuglehatere
Publisert

Sebastian Errazuriz er et navn du skal merke deg, ikke bare fordi etternavnet får tunga til å slå kollbøtte tre ganger.

Han har laget Chick Head Lamp, som kun vil bli å finne i Ikeas hyller den dagen roboter har flertall på Stortinget og vedtar uforskamma gunstige tilskuddsordninger til nordmenn som har et hjerte av skrapmetall.

Gåselever?

Errazuriz har ikke gjort så mye annet enn å skru på en klassisk leselampe fra kontorrottemiljø på kroppen til en gås.

Hva gåsa har gjort for å fortjene en slik skjebne er uvisst, men ettersom Chick Head Lamp bare eksisterer i ett eksemplar kan du trøste deg med at én var nok - dette er eneste eksemplaret som finnes.

Enda mer.

Den chilenske designere og kunstneren har stått bak en rekke andre installasjoner og konstruksjoner, og har blant annet laget lamper av gamle frisørsalonghårfønere og sykehusrekvisita, i tillegg til å stå bak unike urban art-prosjekter som The Crane (en enorm heisekran plassert midt i en storby dandert med 1200 lyspærer) og The Tree, der et stort magnoliatre er plassert midt i Chiles nasjonalstadion for fotball.

Glem heller ikke kåpa laget av sammensydde teddybjørner, et syn så skrekkelig at småbarn over hele verden vil forvandles til nevrotikere i løpet av et hjerteslag.

Heia kunsten.

Kilde: Gearfuse.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer