Gjør som Michael Jackson

Den ultimate oksygentank for deg som er i ferd med å bli virkelig gæern.

Publisert

The Idea 02 Science ser ut som den er hentet rett ut fra en påkostet science-fiction film, men er altså helt ekte. At du antagelig ikke trenger den uten at du har lekt litt for mye med plastiske kirurger og en sjimpanse ved navn Bubbles, ja det er selvsagt en helt annen sak.

Meditasjonshimmel?

Oksygentanken kan programmeres slik at den kan brukes selv om du er helt alene, noe som kan være greit ettersom dette antagelig ikke er noe du bør vise fram om du vil unngå å bli iført en genser uten armer og hentet av alvorlige menn i hvite frakker.

Etter å ha lagt deg på plass vil hele kabinen bli fylt med oxygen, og mens du ligger der og drømmer om verdensdominans kan du zappe mellom musikkfilene dine via fjernkontrollen og det innebygde anlegget. LED-lamper i taket gjør det også mulig å fullføre lesingen av boka om tvangstanker, og sist, men ikke minst er oksygentanken selvsagt utstyrt med telefon.

Vurderer du seriøst å kjøpe denne er vel likevel det store spørsmålet om det ikke allerede er alt for sent å ringe etter hjelp...

Prisen på oksygentanken er foreløpig ukjent, men er du gal nok kan du få mer informasjon her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer