Gnistrende mote

Når brystpartiet skal fram, koste hva det koste vil.

Gnistrende mote
Publisert

Moten er som kjent like skiftende som barbiedukker blant fotballhelter. Og la oss virkelig håpe – om denne skinnende bhen noen gang skulle finne på å lyse opp catwalken – at lysblaffet vil bli kort.

Her i redaksjonen har vi i alle fall krysset det som krysses kan, for maken til verre bekledning skal en virkelig lete lenge etter.

Men er du mannen som står i beit for morsdagsgave eller kvinnen som gjør alt du kan for å framheve brystpartiet, kan du nå glede deg over at lumitoppene er til salgs fra Lumigram, et nettsted som for øvrig er gjennomtrengt av glitrende detaljer i de friskeste fasonger.

Brannfarlig?

Det var den første tanken vår også. Sterke drinker kombinert med fomlende hender og elektrisitet går sjelden godt sammen, men ifølge produsenten skal plaggene visstnok være rimelig trygge å ha på seg.

Et batteri sørger for å gi deg den magiske looken i opptil 12 timer, noe som burde kunne tilfredsstille selv de seigeste partyløver.

Vent litt, det ser ut som disse selges for menn også. Finn fram solbrillene og sjekk ut bildene til venstre! Men for all del, lov oss at det blir med titten og at disse bildene ikke tenner kjøpelysten i deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer