Helgen er reddet!

Dine fingre vil være deg evig takknemlig.

Helgen er reddet!
Publisert

For alle som ikke har blitt overmannet av den kvalmende sunne livsstilsbølgen, er lørdagen fortsatt ukas store «dip med potetgull-høydepunkt».

Jepp, du vet helt sikkert hva vi prater om. Med en bunke Blu-ray filmer, en stor pose potetgull og en obligatorisk skål med dip, er du klar for ditt eget NM i fysisk forfall.

Ulempen er dessverre at all fråtsingen gir deg så feite fingre at både fjernkontrollen og sofaen din vil ynke seg med tanke på alle fettmerkene du kommer til å etterlate deg.

Men ikke fortvil. Ethvert problem har selvsagt også en løsning.

The Potechi Hand

er ganske enkelt en liten klype laget for å spise potetgull. Og hvis du nå tenker at din velbrukte pølseklype kan gjøre samme jobben tar du visstnok feil.

Potechi er nemlig laget slik at den holder potetgullet fast, uten å knuse det, samtidig som de to fingertuppene ytterst har en egen rensemodus som kvitter seg med overflødig salt og pepper slik at du slipper å få det på klærne.

At herligheten kommer fra Japan er ingen overraskelse...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.