HemAway er ingen Hemingway

Hemorroide-do som går rett på sak.

HemAway er ingen Hemingway
Publisert

Hvis det sitter noen foran deg i kinosalen og vrir seg gjennom hele filmen, behøver ikke det bety at de finner det tyrkiske melodramaet som utspiller seg på lerretet ulidelig kjedelig. Det kan være så enkelt som at de har hemorroider.

Akkurat det er ingen spøk, men et produkt kalt HemAway ligger farlig nær parodien - først og fremst på grunn av den grense- hemorroidesprengende videoen som skal bidra til å markedsføre produktet.

Knute på tråden

HemAway er et spesialdesignet toalettsete laget av en lege som selv hadde pådratt seg de karakteristiske åreknutene, og som derfor hadde behov for en enkel måte å få hevelsen i de nedre regioner til å dempe seg.

Produktet gjør i alle tilfelle ikke hele arbeidet. Først må du sitte ned på setet, så gjør du noen få, grunnleggende, og "nøye koreograferte kroppsbevegelser", ikke så rent ulikt en nervøs synkronsvømmer som sitter på do og går gjennom programmet før konkurransen.

Problemet løst?

Etter noen få minutter skal hemorroidene angivelig trekke seg tilbake, slik at du igjen kan oppsøke kinosalen uten for store plager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer