Hitch Hand gir deg ikke haik

Den kan derimot gi mye annet - som den lengste fingeren.

Hitch Hand gir deg ikke haik
Publisert

Det skjer noe med deg når du setter deg i bilen. Du kan ha donert halve månedslønna til veldedighet før du tok på deg sikkerhetsselen, og du kan ha strøket din førstefødte forsiktig over hodet før du vannet blomstene mens du nynnet noen strofer fra Give Peace A Chance.

Så vrir du om tenningsnøkkelen, og i løpet av ti minutter ønsker du dødsstraff velkommen tilbake Norge, alt til ære for BMWen som snek seg inn RETT foran deg i sneglekøen. Han. Må. Dø. Eller han må i det minste få finger'n.

Spissfindig.

Hitch Hand er en så blodharry idé at vi er nødt til å anta den ble unnfanget i Texas. Og, jada - det ble den.

En silikonhanske som festes på bilens tilhengerfeste, og som kan formes til å vise alt fra den berømte langfingeren til mer obskure tegn som bare forstås av svartmetall-musikere som egentlig bare vil ha seg dame.

Det er alt dette produktet gjør. Meningsløst? Nei, naturligvis ikke.

For nå kan du vise fingeren til bilistene bak deg som en slags preemptive strike ala Bush vs. Irak, for du vet at de på et aller annet tidspunkt kommer til å gjøre noe dumt som fortjener en kjapp, kontant respons.

Frekkaser.

Hitch Hands er enkel å installere, så enkel at vi finner det verdt å sitere fra dumbass-seksjonen på produsentens nettside:

How do you install Hitch Hands?
Step 1 - Plug them into your receiver hitch. If this does not work for some reason, you can call 1-800-IMAFREAKINGMORON and they should be able to help you.

Så vet du det.

Hansken koster rundt 220 kroner (uten frakt og moms), og, ja, de sender til Norge.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer