Hold varmen med R2D2

Vakrere lue har du aldri sett.

Hold varmen med R2D2
Publisert

Det er vinter ute. Ja, vi vet, det føles ikke akkurat ut som det med tanke på at sola skinner og løvetann allerede har begynt å dukke opp litt over alt, men det er faktisk vinter. Hvis du lukker øynene kanskje kan huske den kalde vinteren i åh-så-gamle ’94. Eller de enda kjøligere bildene av Luke Skywalker som krabber gjennom snøen på isplaneten Hoth.

Husker du ikke noen av delene? Vel, da ser du sikkert ikke sjarmen i denne lua heller.

Strikk en selv. Når alt kommer til alt er det ikke mye som er mer sjarmerende enn en R2D2-lue. Som vi pleier å kalle slike ting: En garantert chick-magnet. Og det beste er at det er et såkalt DIY-prosjekt (Do it yourself), og alt av informasjon du trenger for å lage en slik lue selv ligger ute på nettet.

Så hvis du vil bli like koselig som R2D2, like tøff som bare en hardbarka Star Wars-fan klarer å være og like økonomisk som en gammel dame som strikker klærne sine selv... Lag deg en lue. Nå. Og gjerne send oss bilder!

Strikkeoppskrift og flere bilder finner du her.

Kilde: Engadget

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer