Hump på bumper

Lar deg nyte utsikten fra ramma.

Hump på bumper
Publisert

Man vet aldri når nøden melder seg. Og det er nok også dét oppfinneren bak bumper dumper har tenkt når han har designet et do som kan festes på de mest utenkelige steder.

Har du noen gang forsøkt deg på nødløsningene langs E6, vet du hvor vanskelig det kan være. Ikke bare krever disse doene enorm lungekapasitet på grunn av pusten du må holde så langt lagret rekker, men du kan også risikere at odøren henger igjen i klærne dine lenge etter det siste dobesøket.

Og det er nok her bumper dumper kommer på banen; når du er på langtur langs øde strekninger.

Enkel montering.

Det bærbare toalettet består av en ramme og en bøtte, bøtta kan eventuelt byttes ut med en plastpose hvis du helst vil slippe å skylle etterpå, eller ikke liker tanken på å ta med deg godset inn i bilen.

Som du sikkert allerede har skjønt, skal doet festes bak på bilen, men det kan også festes til andre stødige flater, slik som for eksempel et tre.

Spar tid.

Er dere to i bilen, er det jo godt å vite at bumper dumper påmontert vil spare dere for masse tid. Og når fruen klamrer seg til dolokket mens du styrer oppover fjellsiden, kan dere begge hygge dere over at det hele skjer ute i det fri.

Men dette er neppe doet du setter deg på midt i rushtrafikken, så fremt du ikke er ute etter å underholde med skitten utsikt.

Tro det eller ei, men bumper-doet er til salgs. Onkel Booger selger det fra sin egen nettside til 69,95 dollar, altså rundt 350 kroner.

Kilde: bumperdumper

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer