Hump på bumper

Lar deg nyte utsikten fra ramma.

Hump på bumper
Publisert

Man vet aldri når nøden melder seg. Og det er nok også dét oppfinneren bak bumper dumper har tenkt når han har designet et do som kan festes på de mest utenkelige steder.

Har du noen gang forsøkt deg på nødløsningene langs E6, vet du hvor vanskelig det kan være. Ikke bare krever disse doene enorm lungekapasitet på grunn av pusten du må holde så langt lagret rekker, men du kan også risikere at odøren henger igjen i klærne dine lenge etter det siste dobesøket.

Og det er nok her bumper dumper kommer på banen; når du er på langtur langs øde strekninger.

Enkel montering.

Det bærbare toalettet består av en ramme og en bøtte, bøtta kan eventuelt byttes ut med en plastpose hvis du helst vil slippe å skylle etterpå, eller ikke liker tanken på å ta med deg godset inn i bilen.

Som du sikkert allerede har skjønt, skal doet festes bak på bilen, men det kan også festes til andre stødige flater, slik som for eksempel et tre.

Spar tid.

Er dere to i bilen, er det jo godt å vite at bumper dumper påmontert vil spare dere for masse tid. Og når fruen klamrer seg til dolokket mens du styrer oppover fjellsiden, kan dere begge hygge dere over at det hele skjer ute i det fri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer