Hvor mye er klokka?

Fredag... Klokka er fredag!

Publisert

I en stadig mer stressende hverdag prøver vi alltid å finne nye måter å roe nervene på. Kanskje hjelper det å bare puste dypt, eller kanskje en dusj vil gjøre jobben.

Men noen ganger blir det for mye. Du har en avtale klokka tolv på jobb, klokka ett har du avtalt lunsj med elskerinnen, halv to må du ringe hjem og si at alt er fint, klokka tre er det tilbake til jobben og så er det fire møter før du engang kan vende snuten hjemover. Men med denne klokken ordner alt seg. Alle avtaler slås sammen til en mølje, og du kan bare si: Jeg tar’e på mandag.

Ein dag imårå.

For er det ikke akkurat dette vi trenger i en stadig mer stressende, tidsavhenging verden? Litt mer bunnsolid takknemlighet av livets koselige sider. Istedenfor å klemme alle avtaler inn i små, trange tidsklemmer kan du kose deg med hele bunten over en lengre tidsperiode.

Klokken viser verken timer eller minutter, og er enkelt og greit delt opp i syv like store deler – hver representant for en ukedag. Etter 168 timer har viseren gått en runde, og du er klar for enda en strålende uke.

Klokken fins i både mahogni- og eikefinish, og koster 39,95 dollar, altså nærmere 220 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer