I krig og kjærlighet ...

Men vinner du krigen med en maskinstrikkpistol?

I krig og kjærlighet ...
Publisert

Hvis kontorrottene går til krig mot hverandre vil ikke kampen utkjempes med maskinpistoler, granater og blytunge stridsvogner.

Den vil utkjempes med strikker. Det vet alle som ufrivillig har havnet midt i en konflikt på arbeidsplassen. Den eller de som får tak i The Disintegrator vil i framtiden vinne alle slike konflikter.

I oppløsning.

The Disintegrator, eller oppløseren på litt klønete norsk, er et galmannsverk fra en gjeng briter med for mye tid og for mye oppfinnsomhet, og blir på hjemmesiden deres kalt "det mest ødeleggende strikkvåpenet som er bygd".

Konkurransen har kanskje ikke vært så stiv på det området - de fleste pleier nøye seg med strikker fra rekvisitalageret og et par hender - men når du får høre at Disintegrator består av hele 479 deler forstår du at de mener alvor.

Metervis.

Strikkmaskinpistolen kan holde 288 strikker i vanlig størrelse, og er utrolig nok i stand til å fyre av 40 av dem i sekundet med så stor kraft at den kan fly nesten sju meter.

Litt barneskolematte forteller at våpenet vil være tomt i løpet av drøye 7 sekunder, og når en vet at det tar en evighet å lade på nytt fordi en må plukke opp og sortere de 288 strikkene etter den første angrepsbølgen, er dette et våpen for de saktmodige, de som egentlig skulle gå i krigen i morgen, men som utsatte det til dagen etter. Eller dagen etter det igjen.

Etter sju minutters bruk må forøvrig Disintegrator lades i fem lange timer, men tatt i betraktning at en strikkrig på kontoret har en gjennomsnittlig varighet på to-og-et-halvt minutt, bør det holde i massevis.

Hofteskudd.

Disintegrator har til sammen 24 geværløp fordelt på to roterende sylindere, og den kan avfyres fra hofta, montert på en tripod eller på et bordfeste.

Så langt er denne usedvanlig oppfinnsomme pistolen bare produsert i ett eksemplar, men det skal visst nok eksistere planer om å tilby monsteret til almuen.

Eller så kan du bygge en selv ved å følge instruksjonene her.

Lykke til.

Sjekk den strålende videoen under for en overbevisende demonstrasjon.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer