Ikke bli pottesur nå

Det er nemlig lov å finne opp ubrukelige ting.

Ikke bli pottesur nå
Publisert

Tatt i betraktning at sørvisen på hovedstadens burgerrestauranter tidvis er like sjarmerende som å bli angrepet av en elg med skuddskader, skal du ikke uten videre le deg skakk ihjel av dette designforslaget.

For hva gjør du ikke for en varm burger?

Iranimania.

Vel, det er ikke sikkert du ønsker å legge et dypfryst kjøttstykke nær eksospotta, men det er det de sju desigerne fra Iran mener du skal gjøre med Exhaust Burger.

Burgerpotta fungerer ikke helt som du tror etter første øyekast. Eksosen går ikke gjennom stedet hvor burgeren hviler, men brukes bare til å varme opp elementet. De som er bekymret for å bli forgiftet av karbondiokside og andre giftgasser kan med andre ord puste lettet ut, selv om kjøttet fortsatt ligger litt for nær potta til at vi tør slappe helt av.

Det finnes dog ingen vei ut for fettet som drypper fra burgeren, og det er uvisst om den steker like bra på begge sider.

Ingen fare.

Foreløpig dreier det seg uansett bare om en prototype som ble levert inn som bidrag til Designbooms designkonkurranse, så vi skal ikke vri hodet for mye.

En liten ting til slutt: Hvis det tok sju stykker å skru sammen denne idéen er det ingen som helst fare for at Iran har et atomvåpenprogram slik Bush hevder. Ingen fare.

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer