Incoming!

Se det - verden går videre.

Incoming!
Publisert

Hvis de såkalte modderne hadde fått det som de ville, kunne vi hatt kjøpesenter som så ut som gigantiske kaniner, eller rulletrapper formet som ekstreme fjellformasjoner. Det ville gjort livet mye mer interessant.

Enn så lenge må vi nøye oss med ting som dette.

Mus-ish.

Det som ved første øyekast ser ut som vrakgods fra et amerikansk militærlager, er utrolig nok noe du kan koble til datamaskinen:

Ja, det er en mus.

Hvis du ser på bildet over ser du at dette er en hjemmejobb, utført av en russisk tukler. En google-oversettelse av den russiske modde-sida forteller deler av historien. Han har brukt saks, og han har brukt maling, og han har brukt en Targus-mus.

Dobbelt-trigger.

Utløser-håndtaket fungerer som museknapp, og hver gang du dobbeltklikker deg gjennom lenkesamlinga kan du innbille deg at du løper over et minefelt mens du kaster granater på finansrikingene som har ødelagt for oss alle fienden.

Eller du kan simpelthen spille et krigsspill.

Musa eksisterer nemlig bare i ett eksemplar, så hvis du ble litt tent på idéen, må du gjøre det selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer