Iskremlamper kjøler ned hverdagen

De ser bedre ut enn de smaker.

Iskremlamper kjøler ned hverdagen
Publisert

I dagens moderne samfunn tar det ikke lang tid før ungene får lære seg om både elektrisitet og dens følger. Det begynner med litt 101-undervisning i lyn og torden, glir sakte inn på Benjamin Franklins oppdagelser, og avsluttes i en preken om hvor farlig strøm kan være. Lyspærer brenner, gaffel i stikkkontakten er dumt og batterier smaker vondt.

Med disse lampene får du lære dem enda en ting: Ikke slikk på taklampa.

Brenner i munnen.

Produktet er såklart for deg som elsker is, men i denne innsnevringen ligger også problemet. For hvis du elsker is, og du har en is hengende i taket, vil du ikke bli sabla fristet til å bare smake litt?

Når sulten og sukkerabstinensene tar overhånd er det vel ikke så nøye om du tygger glass eller iskrem, så lenge det ser ut som din drømmedessert?

Flere former, flere farger.

Uansett hvordan du vil reagere, finnes islampen i to ulike former med to ulike farger hver. Du kan ha den klassiske kremmerhuset av vaffel, eller den noe mindre iskjeksen. Disse kan enten være i hvitt eller brunt. Fargen på lyspæren kan du såklart velge selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer