iToilet er ikke for nummer to

Går Apple i dass? Ja, det ser slik ut.

iToilet er ikke for nummer to
Publisert

Det finnes to fundamentalistiske grupperinger som får islamistene eller irske katolikker og protestanter til å framstå som barn av engler: Mac-brukere og PC-brukere.

Begge vil sette veldig stor pris på iToilet, datamaskinen som sender Apple rett i dass.

Delte meninger.

Mac-brukerne vil like den fordi den demonstrerer helt tydelig at en Mac kan fungere selv i et toalett, mens PC-brukerne vil elske den fordi de mener at Mac endelig har funnet sin rette plass i tilværelsen: i dass.

iToilet er resultatet av et par italieneres rastløse tilværelse. I tillegg til å drive nettstedet Insanely Nerd, går de ikke av veien for å modifisere toalett de finner liggende i gata til en fungerende datamaskin.

Litt borring, litt spraymaling, en Apple-logo - det var alt som skulle til for å designe datamaskinen Steve Jobs aldri, aldri, aldri ville satt seg på.

Flere idiotiske (og ikke fullt så idiotiske) saker her!

Advarsel.

Den fungerer likevel ikke helt som PCen i stua. Den har ikke skjermkort, og kan bare kontrolleres via en nettverksforbindelse, eller en Virtual Network Connection hvis du snakker dataspråk.

Den fungerer heller ikke som klosettet på do. Du er advart.

OPPDATERING: Den fungerer faktisk ikke engang som Mac. Den kjører Linux, og er således like mye en seier for diplomatiets gyldne middelvei som for de to kamphanene i PC og Mac-leiren.

Sjekk videoen under for hele byggeprosessen, og dessuten en demonstrasjon av at den faktisk fungerer.

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer