Kjole med humørsvingninger

Får du dama di inn i denne kan livet bli litt enklere. Kanskje.

Kjole med humørsvingninger
Publisert

Ingen kunne forutsett den knyttneven, etter at du forsiktig hintet om at den nye frisyren til madamen kunne gjøre det vanskelig for fuglene å vite hva som var neket og hva som var håret hennes.

Humøret var litt dårlig den dagen, og det var vanskelig å se. Dette har elektronikkgiganten Philips sett seg lei på.

Viser hud.

Gjennom blant annet sine flat-TV-produktene har selskapet for lengst demonstrert at de er i overkant glad i lys, og denne kjolen flytter teknologien til nye områder.

Det såkalte SKIN-prosjektet, som nylig vant bestemannsprisen under prestisjetunge red dot design concept award 2007, består av en rekke ulike plagg, utstyrt med elektroniske sensorer flettet inn i plagget.

Skiftende humør.

Kjolen på bildet til venstre heter Bubelle, hvor mønsteret forandrer seg i takt med sensorenes reaksjon på huden. Den vil med andre ord se anderledes ut hvis den skifter eier, og den vil se anderledes ut hvis eierens hud plutselig forandrer seg - som for eksempel når piggene står helt ut.

Sagt på en annen måte så vil kjolen kunne skifte humør i takt med eierens humørsvingninger - og det ordet bruker vi helt uavhengig av fenomenet som vanligvis akkompagnerer svingningene.

Foreløpig er dette bare noe de ansatte i Philips Design har tilgang til, men det vil helt sikkert nå en catwalk og kanskje en konfeksjonsbutikk nær deg hvis du bare smører deg med tålmodighet.

Og kanskje litt Ibux gel der hun traff deg.

Trykk på PLAY under for å se kjolen i aksjon. Damen på videoen er tydeligvis i et aldeles strålende humør.

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer