Kle deg ut som en brusautomat

Og unngå å bli ranet på gata.

Kle deg ut som en brusautomat
Publisert

Den japanske designeren Aya Tsukioka har kommet opp med en forkledning som skal beskytte deg mot potensielle angrepsmenn.

For hva er vel bedre enn å forvandle seg til en uskyldig brusautomat dersom du aner at du er i trøbbel? Forkledningen er et alternativ til pepperspray og stun-guns, men forutsetter at du faktisk har tid til å stoppe og tre på deg automat-drakta.

Kostymet består av et skjørt som kan foldes ut til et stort telt med brusautomat-mønster. Meningen er at du skal holde det opp over hodet ditt, og dermed bli "usynlig".

Det vil unektelig se litt mistenkelig ut at beina dine stikker ut, så det spørs hvor effektiv forkledningen er i praksis. Og du risikerer jo at noen faktisk forsøker å kjøpe en cola.

Løsningen er inspirert av et triks brukt av ninjaer, som gjemte seg under svarte tepper om natta.

Kumlokk-veske.

Du lurer kanskje på hvor du skal gjøre av veska mens du står der og holder teltet med begge hender. Det finnes selvfølgelig en løsning for dette også, i form av Manhole Bag.

Dette er en veske som forvandles til et kumlokk. Bare legg den ned på gata foran deg, og tyver og kjeltringer vil trampe forbi uten å merke noe som helst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer