Klokka som holder deg tørr

Nå slipper du å skifte sengelaken i hytt og pine.

Klokka som holder deg tørr
Publisert

Forestill deg følgende scenario: Du bråvåkner av en eller annen skrekkelig film som snurrer rundt i hodet, du gisper etter pusten og står to sekunder senere på to bein i senga.

Kroppen er gjennomvåt. Det samme er senga. Du har hatt enda et av disse gjentatte marerittene som går i reprise om nettene. Lei av å svette? Da kan du lese videre.

Tørrlegges.

En ny nattklokke skal hjelpe deg som sliter med mye nattesvette, til å holde deg tørr. Klokka vil nemlig vekke deg i samme øyeblikk som svettekjertlene begynner å gå amok.

Nattklokka festes rundt håndleddet eller til ankelen, og en innebygget sensor sørger for å registrere den aller første svetteperlen.

Når den registrerer svette, vil alarmen utløses og sørge for å vekke deg. Da kan du altså våkne og vite at du akkurat har svettet, og du bør kanskje endre stilling eller bare kle av deg pysjen.

Mareritt-klokke.

Men det spørs kanskje om det ikke er bedre å våkne opp frisk og opplagt om morgenen, heller enn overrasket midt på natten?

Pris: ca kr 140 dollar, eller ca 800 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer