Klokka som holder deg tørr

Nå slipper du å skifte sengelaken i hytt og pine.

Klokka som holder deg tørr
Publisert

Forestill deg følgende scenario: Du bråvåkner av en eller annen skrekkelig film som snurrer rundt i hodet, du gisper etter pusten og står to sekunder senere på to bein i senga.

Kroppen er gjennomvåt. Det samme er senga. Du har hatt enda et av disse gjentatte marerittene som går i reprise om nettene. Lei av å svette? Da kan du lese videre.

Tørrlegges.

En ny nattklokke skal hjelpe deg som sliter med mye nattesvette, til å holde deg tørr. Klokka vil nemlig vekke deg i samme øyeblikk som svettekjertlene begynner å gå amok.

Nattklokka festes rundt håndleddet eller til ankelen, og en innebygget sensor sørger for å registrere den aller første svetteperlen.

Når den registrerer svette, vil alarmen utløses og sørge for å vekke deg. Da kan du altså våkne og vite at du akkurat har svettet, og du bør kanskje endre stilling eller bare kle av deg pysjen.

Mareritt-klokke.

Men det spørs kanskje om det ikke er bedre å våkne opp frisk og opplagt om morgenen, heller enn overrasket midt på natten?

Pris: ca kr 140 dollar, eller ca 800 kroner.

Kilde: skymall.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer