Klossete fotokunst

Lego kan brukes til alt.

Klossete fotokunst
Publisert

Det finnes et ordtak som sier at hvis du er for gammel til Lego, er du død. Det ordtaket fant vi riktignok opp nå, men det er vel ingenting som sier at ordtak må være gamle for å være sanne.

Lego kan nemlig brukes til alt. Det har vi sett før. Det er likevel først med disse bildene at Lego løftes opp til historisk nivå.

Historisk.

Mike Stimpson er glad i både Lego og fotografering, og slikt blir det fort kunst av når hjernen klarer frigjøre seg fra båsene den tradisjonelt sett sitter fast i.

Han har gjenskapt 19 historiske fotografier, inkludert herostratisk berømte øyeblikk som den lille mannen som stopper stridsvognene på Den himmelske freds plass, og Diego Maradonas svært håndfaste og gudommelige scoring mot England under fotball-VM i 1986.

Trykk på bildene til venstre for å se først Stimpsons Lego-kopi, deretter originalen.

Trykk her hvis du vil se alle bildene, inkludert lenker til originalene og dokumentasjon av hvordan Lego-bildene ble til.

Kilde: MAKE Magazine

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer