Knuckle Blaster Stun Gun gjør vondt

Veldig, veldig, veldig vondt.

Knuckle Blaster Stun Gun gjør vondt
Publisert

Knuckle Blaster Stun Gun er egentlig laget for at du skal kunne forsvare deg mot Marianne Aulie uventet kontakt fra veldig nærgående mennesker, også kalt et overfall. Akkurat nå tenker vi likevel på et par andre som kunne hatt behov for et besøk fra herr Blaster.

Kom så, kom så, alarmselgermannen fra Rimi. Litt nærmere nå. Liiitt nærmere ...

Enkelt grep.

Den svært støtende, batteridrevne forsvarsmekanismen holdes med fast grep i hånda, og bør ligge enkelt tilgjengelig i tilfelle noe skulle skje. Et mykt gummilag og fingerkonturgrep gjør at selvforsvars-opplevelsen blir nesten like behagelig som en natt blant nyvasket sengetøy. Den blir derimot ikke spesielt behagelig for overfallsmannen.

Hvis for eksempel lommemannen skulle hoppe ut fra buskene kan du gi vedkommende et kort, men ekstremt kraftig støt på 950 000 volt. Altså nihundreogfemtitusen volt. Det er nesten nok til å starte eget kraftverk i en norsk småby, og garantert nok til å sette angriperen helt ut av spill.

Forbud.

Det er litt urovekkende at Knuckle Blaster Stun Gun er forbudt i hele ti amerikanske stater, inkludert New York og Washington, i tillegg til seks andre mer eller mindre store byer. Det betyr nemlig at det ikke er en sjanse i havet for at den er lovlig i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer