Kontorkunst

Gjør strektegningene dine til 3D-figurer.

Kontorkunst
Publisert

Det er altfor lett å bli rastløs. Selv når man sitter og følger med på en forelesning, en presentasjon eller en tale merker man det begynner å krible i fingrene. Alt som ligger rundt deg blir potensielle leketøy som du bare tafse litt på.

Den enkleste formen for slik fikling, og sikkert den mest utbredde, er selvfølgelig den klassiske kunstformen kjent som ”doodling”. Strekmenn og -kvinner ble født under slike omstendigheter, og hver eneste dag som går fødes flere og flere på kontorer og skoler verden over. Nå kan du gi liv til de vakreste strekfolkene av de alle – i 3D!

Farget ark.

Det eneste som skal til er et enkelt papir med et spesielt, farget mønster printet på seg. På denne måten vil småtegninger og annet fjas påført med penn eller blyant stige opp fra arket når du ser på det med dine 3D-briller.

Ja, du leste riktig. Du må ha 3D-briller for å se strekene hoppe opp fra arket. Men fortvil ikke – brillene følger med i pakken. Så neste gang du kjeder deg kan du i hvert fall gjøre det med stil. Sleng på deg 3D-brillene og slå deg løs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer