Kunst-ig befruktning

Hvis ikke magen føles gravid nok.

Kunst-ig befruktning
Publisert

Såkalt kroppskunst befinner seg vanligvis et sted mellom skjødesløs tagging og klassisk grafitti fra hip hop-New York på 80-tallet, men i Danmark er en trend angivelig i ferd med å bre seg som kun kan karakteriseres som skjødes-stram.

Hvis du ser på bildet over forstår du hvorfor.

Magemaling.

Ultralydbildet som gravide kan få med seg rundt attende uke av svangerskapet er nemlig ikke nok for alle, og den store, stramme magen er tydeligvis heller ikke tilstrekkelig. Her skal det males!

Kroppskunst er svaret. På bildet over og på bildene til venstre kan du se ulike eksempler på fenomenet, og vi synes spesielt dragemagen er verdt å framheve, om ikke for annet enn at en må gni seg i øynene.

Liljer og blader.

Det danske nettstedet navlestreng.dk har snakket med Trine (34), som i niende måned fikk sprayet påskeliljer og blader på kroppen, mot en blå bakgrunn. Det ser jo ikke så ille ut.

- Jeg ville prøve noe annet, og samtidig ha et anderledes minne for livet. Min kropp kommer jo ikke til å se slik ut igjen, sier Trine, som lot make-up-artisten Lone Wolf "ikke beslektet med Søren" Kirkegaard få fri utfoldelse med pensel og spray i fire timer.

Kirkegaard sier interessen for kroppsmaling blant høygravide er økende, men hun sier ingenting om det ufødte barnet påvirkes i retning av et lovløst liv blant hvite busser i Københavns gater. Lone Wolf, som kan smykke seg med tittelen danmarksmester i bodypaint har malt rundt 15 kvinner i løpet av et år, flesteparten er sprayet ned det siste halvåret.

Kick it.

Det går stort sett greit, men av og til gir barnet beskjed.

- Jeg har opplevd at barnet reagerer på penselstrøkene og sparker, og da kan det være vanskelig å male. Ofte er magene til høygravide også veldig glatte, så penslene må dyppes oftere enn vanlig, sier den ensomme ulven.

Kilde: Navlestreng.dk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer