Lev i nuet med NOW Watch

Tar aldri feil, akkurat som din favorittpolitiker.

Lev i nuet med NOW Watch
Publisert

Skillet mellom fortid, nåtid og framtid er bare en gjenstridig, hardnakket illusjon.

Dette ble ikke sagt av David Toska mens han forsøkte å bortforklare Nokas-ranet, men derimot av Albert Einstein, mannen bak relativitetsteorien og det hviteste, mest bustete forskerhåret i historien. Han ville elsket NOW Watch, ikke minst fordi han hadde en like velutviklet humoristisk sans som han hadde forskerhjerne.

Presisjon.

Klokka på bildet over er nemlig den mest presise i verden. Glem atomklokker og matematiske beregninger, ettersom tiden når du sjekker klokka alltid er nå. Og så nå igjen. Og nå, nå også. Og så videre.

Einstein ville kanskje protestert en smule, ettersom relativitetsteorien nettopp relativiserer tida, men det er vanskelig å protestere mot at tida for den som har på seg klokka uansett vil være now akkurat der og da.

NOW Watch vil vise riktig tid uansett hvor i verden du måtte befinne deg, og selv en tur til månen bør ikke by på tidsmessige problemer.

Likestilling.

Avtaleboka di vil kanskje se litt rar ut fordi alt klumper seg sammen rundt "nå", men hvis du tar klokka på alvor er det lite som tyder på at du har noe liv som krever at du forholder deg til noe så presist og forutsigbart som en kalender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer