Louis Vuitton liker ting som blinker

Det forklarer en hel del.

Louis Vuitton liker ting som blinker
Publisert

Hvis du sier "Louis Vuitton" til de rette medlemmene av det motsatte kjønn blir de først helt stumme, så fylles ansiktet med så mye forventning at ansiktet så vidt unngår å eksplodere, før de hyler, eventuelt brøler, HÆH?! ER DET VIRKELIG EN VUITTON-VESKE DU HOLDER BAK RYGGEN DIN?!

Den svært eksklusive og svært dyre butikkjeden åpnet nylig en såkalte showcase-butikk i Roma, som på vanlig norsk betyr at de skal imponere alle som har råd og ikke har råd med spektakulære utstillingsgrep.

Inngangspartiet består av et svært trappeparti, der hver trapp like godt er bygget av plasma-skjermer. Riktig, plasma-skjermer.

De er seriekoblet, og dessuten paret sammen med videoprogrammeringsprogramvare. Det gjør blant annet at butikken i løpet av få minutter kan forvandle inngangspartiet til å se ut som alt fra fossefall til den klassiske Louis Vuitton-garderobekofferten, og andre illusjoner som forfører potensielle kunder.

Butikken er designet av Peter Marino, som tydeligvis kjøpte inn litt for mange plasma-TVer etter at han fikk betalt for forrige oppdrag.

Fint han fant noe å bruke dem til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer