Luftig våpen

Selv pasifister kan skyte med luftpistol.

Luftig våpen
Publisert

Jeg husker fortsatt mitt første møte med et luftgevær. Det var vilt, vakkert og venstrevridd, for jeg endte opp med å argumentere for strengere våpenlover, og da kom det så mye luft fra geværet at middagsdaten var over på et sekund.

Denne fantastiske luftpistolen har derimot gjenoppvekket kjærligheten, og hvis jeg ikke passer meg kommer jeg til å nynne Sissel Kyrkjebøs shcläger fra 80-tallet på vei til kantina.

Luftkrig.

Walther NightHawk ser så fryktinngytende ut at en amerikanske soldat i forvirringen før avreise til Irak kunne funnet på å pakke den i ryggsekken.

Den såkalte BB-pistolen - en luftpistol som skyter små, avlange kuler og som ikke er laget for å drepe - er for det første i stand til å fyre av mer enn ett skudd uten å lade om. Et magasin med åtte små kuler gjør at pistolen kan skyte like raskt som du er på avtrekkeren, og du får samtidig god hjelp til å sikte.

Ekstra, ekstra.

NightHawk har blant annet en såkalt taktisk lommelykt, rødpunktsikte, alt festet på Weaver-skinner. Det finnes hele fire slike skinner, slik at du kan gå fullstendig av skaftet og feste enda mer ekstrautstyr på pistolen - som for eksempel kikkertsikte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer