Luftige dager

Kalenderen du ikke klarer å holde fingrene unna.

Luftige dager
Publisert

Hender det at du på slutten av dagen sitter og klør deg i hodet og lurer på hvor i all verden dagen tok hen?

At dagene i det hele tatt forsvinner som luft?

Da tenker du muligens som Stephen Turbek. Han har nemlig designet en kalender som virkelig bekrefter tomme dager.

Kalenderen er satt sammen av små luftbobler, slike bobler som garantert sitter klistret til barndomsminnene, da du sørget for å bli uvenn med faren din som hadde en opprinnelig idé om å bruke plasten som beskyttende emballasje.

Dynamitt-Harry.

Men nå kan du altså sprenge bobleplast med god samvittighet, og kanskje får du også et aldri så lite kick av å se lufta gå ut av dagen.

Det fine med denne kalenderen sammenlignet med de mer tradisjonelle som du river av én og én lapp på, er at disse er mye morsomme. Noe som vil være en sikkerhetsventil for alltid å være à jour med tiden.

Men skal du bestille en,

må du ikke bli overrasket om noen av dagene allerede er flate. Det står nemlig med små skrift på selgerens nettside, at de ikke har noen garantier mot at enkelte dager kan bli sprengt under frakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer