Lykkepille i skjorteformat

Får deg til å tenne på pluggene.

Lykkepille i skjorteformat
Publisert

Jada, kall oss gjerne nerder. Du er nerd, vi er nerd, og alle vet vi at nerdstempelet er et merke som aldri kan vaskes vekk. Og ingenting er vel bedre enn å få tredd en identitetsbekreftelse over hodet.

Med A/V-skjorta på kan du endelig snu ryggen til verden og begynne å fronte din store lidenskap for allmennheten: Her er skjorta som vil tilfredsstille nerden bakfra.

Bredt spekter.

Designeren Olly Moss har så absolutt ikke spart på detaljene når han satt sammen ryggmotivet. Her finner du nemlig et stort antall audio – og videoinnganger og de to HDMI-utgangene vil dessuten sørge for å fremheve skjortas digitale grensesnitt.

På forsiden av skjorta finner du stand by-knappen, og den sørger, naturlig nok, for å speile hjertet. Lengre ned finnes også et eget uttak for øretelefoner. Moss har nok tenkt som deg; hjertet lytter alltid til teknologien, eller noe sånt.

Men samme kan det være hva designeren har tenkt, han har tent kjøpelysten i oss og vi har allerede lagt inn flere bestillinger. 20 dollar er en liten slump for å bringe en teknofreak tilbake i sitt rette element.

Hva var det du kalte oss igjen?

Kilde: threadless

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer