Må du så må du

Kølle for tissetrengte golfere.

Må du så må du
Publisert

Golfbanen består tradisjonelt sett av 18 hull. Det betyr at den mangler ett.

Ja, den mangler ett. Vi skal gi deg et par hint: tre kopper kaffe, vann som renner fra springen, elv, fossefall. Må du på do nå? Nettopp. UroClub redder deg.

Uro der nede.

Golfbaner stiller nemlig et visst krav til etikette, og én av tingene som kan få deg ufrivillig utmeldt av klubben er å stille seg bak treet ved hull 10, lempe ut utstyret mens du slipper ut et grynt så fullt av lettelse at det høres ut som du har holdt deg i fire dager.

UroClub tilsvarer en vanlig 7 jern-kølle, er laget av ikke-porøst materiale (harpiks), og har en liten kork på toppen. Den skal du ta av når du bare ...

Riktig.

Beskytt deg selv.

Kølla holder en halv liter væske, og skal være enkel å vaske og vedlikeholde. Privatsfæren beskyttes på elegant vis ved å legge et lite håndkle foran kølla og kølla slik bildet over viser, i tillegg til at et par kroker gjør det mulig å feste UroClub til beltet eller buksene for økt stabilitet og enklere tilgang til gylfen under akten.

Prisen ligger på 50 dollar (rundt 250 kroner), men hvis du sliter med blæreproblemer kan du kjøpe to for $75.

Kommer Tiger Woods til å kjøpe en? Eh, nei. Han har andre folk som gjør slike ting for ham.

Kilde: Boing Boing Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer