Mannen med den nakne lampen

Sjenanse og nakenhet, hånd i hånd.

Mannen med den nakne lampen
Publisert

Liker du smågutter? Nei, uff, sånn kan man ikke begynne en artikkel. Vi prøver på nytt: Er du en lampefanatiker? Det er tross alt en lampe det er snakk om her, men for å være ærlige så vet vi egentlig ikke hvem dette produktet er ment for.

For her har du en lampe formet som en liten gutt, som blir fryktelig sjenert når han blir turned on. Strengt tatt vet vi ikke hvor mye man skal overtolke en kreasjon som dette, så det enkleste er nok bare å la være.

Ja, det er lysbryteren.

Vi holder det enkelt. Lysbryteren er plassert foran på lampa (ikke noe overraskende der), og du kan putte inn en 15 watts-lyspære i hodet på gutten. Skulle du bli lei av å se på det triste ansiktet kan du putte en lampeskjerm over, og du vil bli sittende igjen med en tilsynelatende vanlig lampe, med en litt merkelig fot.

Hvis du skulle spørre deg selv: Hva pokker skal jeg med dette, så har vi funnet svaret til deg. Prisen er nemlig altfor høy for en vanlig lampa som bare tar en 15 watts-lyspære, og dermed kan ikke dette være annet enn et kunstverk. Et merkelig, nakent, halvpraktisk kunstverk. Med en prislapp på 100 dollar, altså drøye 500 kroner.

Kilde: Wowzzers

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer