Master Chief – more than meets the eyes!

Enhver Halo-fan drømmer om denne.

Publisert

Det er alltid like gøy når noen slår sammen ting vi elsker i ett og samme produkt. Hva er vel bedre enn å slå sammen 80-talls TV-nostalgi med en av de største spillkarakterene vi har i dag? Ikke mye, skal vi fortelle deg!

Selvfølgelig er det ikke et selskap som står bak en genial idé som dette. Det må jo tross alt en nerdehjerne uten like for å kunne kombinere Transformers og Halo i ett! Derfor er det en særs fingernem amerikaner som har laget sin egen custom transformer, og selger den på eBay.

Ikke den siste.

Modellen kan transformes fra den velkjente figuren Master Chief, til en armert stridsvogn med tårn og det hele. Vi kan ikke påstå at vi har sett denne stridsvognen i noen Halo-sammenheng før, men tøff var den allikevel.

Forståelig nok tok det en stund å lage mesterverket, og artisten laget kun én. Denne er allerede solgt på eBay, men han lover å lage et par flere, men i andre farger. Disse fargene inkluderer rød, hvit og blå, og hvis ikke dette trigger nasjonalfølelsene dine, vet vi ikke hva som skal til.

Transformeren gikk for 200 dollar, men det overrasker oss ikke hvis prisene vil stige på de neste modellene han lager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer