Med Sarah Palin blir det action

Ja, det tok jo kort tid.

Med Sarah Palin blir det action
Publisert

Sarah Palin har tatt det konservative USA med storm, først og fremst fordi høyrekristne endelig klarer sove om natta igjen ved hjelp av sexy bilder av en ung, kvinnelig supervisepresident på hornhinna.

Hun er riktignok ikke noe dydsmønster, men det er utrolig hva noen tonn med konfetti kan gjøre med ens ansikt utad - for ikke å snakke om et par Sarah Palin-actionfigurer.

To varianter.

Noen har altså brukt de få dagene sidene nominasjonen som John McCains høyre hånd godt.

Palin-actionfigurene kommer i to utgaver. Den ene er forbeholdt finstua, og er godt påkledd. Den andre, superheltversjonen, er forbeholdt soverommet, og er nesten ikke påkledd i det hele tatt.

Legg også merke til detaljen med 45-millimeter-pistolen som er festet til Palins fot, Angelina Jolie-style. Hvis ikke det får det åreforkalka blodomløpet til McCain til å bruse, er det muligens en pappfigur vi ser på TV annenhver dag. Det forklarer i så fall den pussige skulderlåsningen hver gang han skal hilse til folket.

Pez?

Actionfigurene koster henholdsvis 28 og 30 dollar (rundt 160 og 170 kroner), og han bestilles her.

Også Barack Osama Obama og John McCain er tilgjengelig som bokhyllepryd, og hvis du har barn kan du skremme dem med en McCain Pez-dispenser.

Det burde gjøre dem allergisk overfor søtsaker i løpet av kort tid.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer