Metalltreet viser tiden

En klokke utenom det vanlige.

Metalltreet viser tiden
Publisert

Et bonsaitre er vakkert å se på. Det kan du nesten ikke si imot. De små trærne som har blitt hemmet så hardt av sine eiere at de ikke får vokst mer enn et par centimeter, men som allikevel viser hvor vakre små, perfeksjonerte ting kan være.

Den samme fascinasjonen for små ting finner vi hos klokkeentusiaster, som rett og slett koser seg når de ser tannhjul tikke rundt i perfekt harmoni. Kombinasjonen? En bonsaitre av metall og tannhjul såklart!

Naturlig unaturlig.

Naturlig nok trenger ikke denne unaturlige skapningen vann, men går heller på vanlige batterier som får det hele til å tikke og gå. Tannhjulene, som skuffende nok er av plast, går rundt i takt med klokken. Selve treet er imidlertid laget av metall, så helt rundlurt skal du ikke føle deg da du får denne i posten.

Det litt annerledes treet selges i Japan for 9,975 Yen(drøye 500 kroner), men kan sendes til utlandet. Da må du imidlertid regne med litt frakt og andre tillegg.

Kilde: Dvice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer