Mobilsamtaler under vann

Drakten som gjør det mulig.

Mobilsamtaler under vann
Publisert

Hvis du er veldig glad i å snakke i mobil, og i tillegg veldig glad i bassenget, så er Isophone perfekt for deg.

Isophone er nemlig en smart oppfinnelse som kombinerer stort vannbehov med ekstrem taletrang.

Flytende hjelm.

Metallhjelmen er designet av James Auger og Jimmy Loizeau, og består av ulike apparater som skal sørge for å holde deg flytende mens du snakker i telefonen.

Den skal være bra for deg som blir lett distrahert, ettersom hjelmen vil blokkere for all mulig distraksjon (du vil jo strengt tatt ikke se noen ting med denne hjelmen på).

Bedre konsentrasjon.

Ettersom apparatet vil holde deg flytende, vil du samtidig frigjøre hjernen for 90 prosent av den arbeidsmengden den ellers ville brukt på å holde deg over vannet. Kombinasjonen av at du holdes flytende, i tillegg til denne innkapslingen, skal visstnok være ekstremt bra for konsentrasjonen.

Så. Til alle arbeidsgivere der ute: Få på plass et svømmebasseng og sørg for at alle ansatte har tilgang til hver sin Isophone. Da får dere maksimalt ut av møtene. Se videoen under for å se Isophone i aksjon!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer