Møt iMaxi - iPadens nye bestevenn

Det er nå kun måneder igjen til Apples nye leke, iPad, blir lansert. Det har selvsagt de som selger tilbehør fått med seg.

iMaxi: Det perfekte bind for din iPad? Foto: Produktbilde
iMaxi: Det perfekte bind for din iPad? Foto: Produktbilde Vis mer
Publisert

Teknonerder over hele verden faller stort sett i to grupper: De som gleder seg, og de som gruer seg til iPaden kommer i butikkhyllene. Apple-fansen har selvsagt hengt seg opp i alt iPaden skal kunne gjøre, mens skeptikerne ikke helt ser behovet.

Uansett hva du måtte mene er imidlertid en ting sikkert:

Tilbehørsprodusentene lukter penger, og har allerede satt igang storstilt produksjon av både nyttig og unyttig ekstrautstyr.

iMaxi er et eksempel.

Beskyttelse - med vinger??

Tanken er god, for at en liten enhet med stor skjerm trenger litt polstring for å unngå riper har vi ikke noe problem med å forstå. Og den håndlagde iMaxi til 40 dollar skal i hvert fall klare den biffen.

Vi kommer likevel ikke over utseendet. For når den ser ut som et damebind klarer vi ikke annet enn å tenke på de gamle reklamene ala; Libresse med vinger..

Her faller det derfor naturlig å advare mot sterke scener. Vi frykter nemlig at vingene kan forårsake gnagsår, i hvert fall dersom du ikke er ekstremt hjulbeint...

Nu vel. Hvis du klarer å leve med det noe spesielle utseendet, så vil du i hvert fall være sikret oppmerksomhet. Hvis du er interessert blir i så fall neste problem å få produktet sendt til Norge. iMaxi blir nemlig foreløpig kun levert i USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.