Motorisert galskap

Dette er helt klart den sykeste case-moden på lenge.

Publisert

Det er ikke tvil om at såkalt steampunk-stil har blitt veldig populært i det siste. Hvem som innførte stilen igjen er usikkert, men det som er helt sikkert er at det stilmessig gjennomførte spillet Bioshock rørte ved mange nerdehjerter da det kom.

Så hva gjør en fingernem dataentusiast (les: nerd) når han blir inspirert av en arkitektstil og i tillegg har kunnskapen til å lage noe nydelig? Jo, da bygger man en PC.

Servostyrt. Åpenbart har kabinettet utallige små, fancy lys spredd over alle veggene, men dette er så klart ikke alt. Alt av bevegelige deler på kabinettet er koblet til én motor, og hver gang maskinen startes vil motoren sette i gang.

Dette fører til at lys går på, luker åpnes opp og viser oss innsiden av maskinen, og skjermer flippes ut. Når datamaskinen skrus av vender alle deler tilbake til sitt utgangspunkt.

Ikke bygd på en dag.

Det er ikke vanskelig å se at det er lagt utrolig mye arbeid i kunsttykket. Artisten sier selv på hjemmesiden at det tok sju og en halv måned, uttalige timer, mye hardt arbeid og ikke minst en del penger for å skape Motorized Madness, som beistet har blitt kalt.

Du kan se flere bilder her, hvis du mot all formodning har pro-medlemskap på Photobucket. Ellers kan du se Youtubevideoene under.
Kilde: Engadget

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer