Når optikere blir nerder

Få deg et liv, eller få deg briller.

Når optikere blir nerder
Publisert

På samme måte som sørpe fulle mennesker kutter ut konsonantene og utelukkende snakker gjennom vokaler, har nettnerdene effektivisert deler av språket så til de grader at vanlige dødelige ikke har mulighet til å forstå hva de mener.

Noob? OMG? LMAOROTF? Nettopp. Ikke akkurat for amatører.

Bokstavgåter.

Ettersom de samme nettnerdene vil miste konsentrasjonen under vanlige synstester fordi de hele tiden forsøker å finne nye forkortelser blant de tilfeldig spredte bokstavene, har noen endelig kommet opp med en synstest som tar høyde for atferdsvanskene.

Spredt utover bokstavkartet finner du mange av de vanligste nettforkortelsene, som ofte kan observeres på nerdete forum eller i løpet av hissige diskusjoner mellom altfor, altfor ivrige gamere.

Så hva betyr det?

Noob? Det er nettslang for newbie, som igjen betyr "nybegynner". OMG? Det står naturligvis for "Oh My God", en velkjent reaksjon når noen forteller at de akkurat nådde generalnivået på Call Of Duty 4 i løpet av åtte timer.

Resten får du finne ut av selv, men hvis du kjenner igjen alle er det kanskje på tide å ta en søndagstur i skauen. Neida, slapp av, vi mener ikke det. Du skal selvfølgelig sitte inne til blodproppen tar deg, noe annet vil være meningsløst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer